İBT WEB

HATAY 75.YIL CADDESİ ASFALTLANIYOR

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2020 - 14:30, Güncelleme: 30.12.2020 - 14:35 1890+ kez okundu.
 

HATAY 75.YIL CADDESİ ASFALTLANIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Defne ilçesine bağlı Çekmece Mahallesi 75.yıl Caddesi’nde eski parke taşlarını sökerek altyapısı bulunmayan yolda yağmursuyu hattı döşeme ve zemin güçlendirme çalışmalarının ardından beton asfalt çalışmalarına başladı. Büyükşehir ekipleri, çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirterek çalışmaların il genelinde devam edeceğini açıkladı.
Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Defne ilçesine bağlı Çekmece Mahallesi 75.yıl Caddesi’nde eski parke taşlarını sökerek altyapısı bulunmayan yolda yağmursuyu hattı döşeme ve zemin güçlendirme çalışmalarının ardından beton asfalt çalışmalarına başladı.

Büyükşehir ekipleri, çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirterek çalışmaların il genelinde devam edeceğini açıkladı.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.