İBT WEB

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAĞMUR SULARINI KONTROL ALTINA ALIYOR

Çevre (MBH) - Mersin Blok Haber | 17.02.2021 - 11:38, Güncelleme: 17.02.2021 - 11:38 2571+ kez okundu.
 

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAĞMUR SULARINI KONTROL ALTINA ALIYOR

Şiddetli yağışlar ile birlikte yaşanabilecek sel ve taşkınların önüne geçebilmek amacıyla büz döşeme çalışmaları sürdürülüyor

BÜZ DÖŞEME ÇALIŞMALARI İL GENELİNDE DEVAM EDİYOR HBB YAĞMUR SULARINI KONTROL ALTINA ALIYOR Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde şiddetli yağışlar ile birlikte yaşanabilecek sel ve taşkınların önüne geçebilmek amacıyla büz döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Hatay’da etkisini gösteren yağışlar nedeniyle yağmur sularını kontrol altında tutmak amacıyla çalışmalar gerçekleştirerek önlemler alan Büyükşehir ekipleri, Antakya ilçesine bağlı Karlısu Mahallesi’nde yağmursuyu tahliyesi için büz döşeme çalışması gerçekleştiriyor. HBB yetkilileri, Hatay’ın 15 ilçesinde ihtiyaç gerektiren alanlarda büz döşeme çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi.
Şiddetli yağışlar ile birlikte yaşanabilecek sel ve taşkınların önüne geçebilmek amacıyla büz döşeme çalışmaları sürdürülüyor

BÜZ DÖŞEME ÇALIŞMALARI İL GENELİNDE DEVAM EDİYOR

HBB YAĞMUR SULARINI KONTROL ALTINA ALIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde şiddetli yağışlar ile birlikte yaşanabilecek sel ve taşkınların önüne geçebilmek amacıyla büz döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay’da etkisini gösteren yağışlar nedeniyle yağmur sularını kontrol altında tutmak amacıyla çalışmalar gerçekleştirerek önlemler alan Büyükşehir ekipleri, Antakya ilçesine bağlı Karlısu Mahallesi’nde yağmursuyu tahliyesi için büz döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

HBB yetkilileri, Hatay’ın 15 ilçesinde ihtiyaç gerektiren alanlarda büz döşeme çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.