İBT WEB

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARI

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2020 - 12:57, Güncelleme: 29.12.2020 - 12:57 2146+ kez okundu.
 

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARI

Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelindeki sorumluluk alanlarında yürüttüğü yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İlçelerdeki mahallelerin fiziki durum ve ihtiyacına göre yeni ve modern yolları vatandaşın hizmetine sunan Büyükşehir ekiplerinin yeni durağı Defne oldu. Büyükşehir ekipleri, son olarak Defne Çekmece Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi’nde beton asfalt serim çalışmasına başladı. İlk olarak yıpranmış ve kullanışsız hale gelen parke taşlarını sökerek çalışmalarına başlayan Büyükşehir ekipleri, altyapı çalışmalarının ardından yolda genişletme, reglaj ve zemin güçlendirme yaptı. PMT seriminin ardından beton asfalt serim çalışmasına başlayan Büyükşehir ekipleri, çalışmaların ivedilikle tamamlanarak beton asfalt yolun vatandaşların hizmetine sunulacağını ifade etti.
Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelindeki sorumluluk alanlarında yürüttüğü yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İlçelerdeki mahallelerin fiziki durum ve ihtiyacına göre yeni ve modern yolları vatandaşın hizmetine sunan Büyükşehir ekiplerinin yeni durağı Defne oldu.

Büyükşehir ekipleri, son olarak Defne Çekmece Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi’nde beton asfalt serim çalışmasına başladı.

İlk olarak yıpranmış ve kullanışsız hale gelen parke taşlarını sökerek çalışmalarına başlayan Büyükşehir ekipleri, altyapı çalışmalarının ardından yolda genişletme, reglaj ve zemin güçlendirme yaptı.

PMT seriminin ardından beton asfalt serim çalışmasına başlayan Büyükşehir ekipleri, çalışmaların ivedilikle tamamlanarak beton asfalt yolun vatandaşların hizmetine sunulacağını ifade etti.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.