İBT WEB

Hatay Büyükşehir Belediyespor 25 - Ünsal Group Şiran Akdemispor 23

Spor 14.03.2021 - 18:57, Güncelleme: 14.03.2021 - 18:57 3279+ kez okundu.
 

Hatay Büyükşehir Belediyespor 25 - Ünsal Group Şiran Akdemispor 23

Voleybol Erkekler 1.Liginde Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 19. haftda Gümüşhane Ünsal Group Şiran Akdemispor ile karşı karşıya geldi.

HBB ERKEK VOLEYBOL TAKIMI 19. HAFTAYI DA GALİP KAPATTI. MAVİ- BEYAZLILAR GÜMÜŞHANE’DEN MUTLU DÖNÜYOR.  Voleybol Erkekler 1.Lig’de mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 19. hafta karşılaşmasında Gümüşhane temsilcisi Ünsal Group Şiran Akdemispor ile karşı karşıya geldi. HBB Erkek Voleybol Takımı, konuk olduğu salonunda hakimiyet kurarak ilk seti 21-25 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti Karşılaşmanın ikinci seti büyük mücadeleye sahne oldu. Üstünlüğün sürekli el değiştirdiği ikinci sette savunmayı daha dikkatli ve kontrollü yapan mavi beyazlılar, seti 25-27’lik skorla kazandı ve durum 2-0’a geldi. Üst düzey performansıyla zirve mücadelesinden ödün vermeyerek rakibini zorlayan Hataylı Voleybolcular, final setini de 25-27’lik skor ile tamamlayarak maçtan 3-0 galip ayrıldı.    
Voleybol Erkekler 1.Liginde Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 19. haftda Gümüşhane Ünsal Group Şiran Akdemispor ile karşı karşıya geldi.

HBB ERKEK VOLEYBOL TAKIMI 19. HAFTAYI DA GALİP KAPATTI. MAVİ- BEYAZLILAR GÜMÜŞHANE’DEN MUTLU DÖNÜYOR. 

Voleybol Erkekler 1.Lig’de mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediye spor Erkek Voleybol Takımı, 19. hafta karşılaşmasında Gümüşhane temsilcisi Ünsal Group Şiran Akdemi spor ile karşı karşıya geldi.

HBB Erkek Voleybol Takımı, konuk olduğu salonunda hakimiyet kurarak ilk seti 21-25 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti

Karşılaşmanın ikinci seti büyük mücadeleye sahne oldu. Üstünlüğün sürekli el değiştirdiği ikinci sette savunmayı daha dikkatli ve kontrollü yapan mavi beyazlılar, seti 25-27’lik skorla kazandı ve durum 2-0’a geldi.

Üst düzey performansıyla zirve mücadelesinden ödün vermeyerek rakibini zorlayan Hataylı Voleybolcular, final setini de 25-27’lik skor ile tamamlayarak maçtan 3-0 galip ayrıldı.

 

 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.