İBT WEB

Hatay Büyükşehir Yetkilileri, Hatay’ın 15 İlçesinde Büz Döşeme Çalışmalarına Devam Ediyor

Genel 29.01.2021 - 00:16, Güncelleme: 29.01.2021 - 00:16 3233+ kez okundu.
 

Hatay Büyükşehir Yetkilileri, Hatay’ın 15 İlçesinde Büz Döşeme Çalışmalarına Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, sel ve taşkınların önüne geçebilmek amacıyla büz döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

HBB YAĞMUR SULARINI KONTROL ALTINA ALIYOR BÜZ DÖŞEME ÇALIŞMALARI İL GENELİNDE DEVAM EDİYOR Hatay Büyükşehir Belediyesi, olumsuz hava koşulları ve şiddetli yağışlar ile birlikte yaşanabilecek sel ve taşkınların önüne geçebilmek amacıyla büz döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Yağmur sularını kontrol altında tutmak amacıyla il genelinde çalışmalarına ara vermeden devam eden Büyükşehir Belediyesi, Defne ilçesine bağlı Samankaya Mahallesi’ndeki üretim yollarında bulunan yağmur suyu geçiş noktalarında büz döşeme çalışmaları gerçekleştiriyor. HBB yetkilileri, Hatay’ın 15 ilçesinde ihtiyaç gerektiren alanlarda büz döşeme çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi.  
Hatay Büyükşehir Belediyesi, sel ve taşkınların önüne geçebilmek amacıyla büz döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

HBB YAĞMUR SULARINI KONTROL ALTINA ALIYOR BÜZ DÖŞEME ÇALIŞMALARI İL GENELİNDE DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi, olumsuz hava koşulları ve şiddetli yağışlar ile birlikte yaşanabilecek sel ve taşkınların önüne geçebilmek amacıyla büz döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Yağmur sularını kontrol altında tutmak amacıyla il genelinde çalışmalarına ara vermeden devam eden Büyükşehir Belediyesi, Defne ilçesine bağlı Samankaya Mahallesi’ndeki üretim yollarında bulunan yağmur suyu geçiş noktalarında büz döşeme çalışmaları gerçekleştiriyor.

HBB yetkilileri, Hatay’ın 15 ilçesinde ihtiyaç gerektiren alanlarda büz döşeme çalışmalarına devam
edeceklerini bildirdi.
 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.