İBT WEB

Hatay’da aşırı yağışta köprü çöktü

Çevre 31.01.2021 - 13:02, Güncelleme: 31.01.2021 - 13:02 3236+ kez okundu.
 

Hatay’da aşırı yağışta köprü çöktü

Hatay’ın Antakya ilçesinde bulunan köprü, aşırı yağışlardan dolayı çöktü.Kentte dün gece boyunca sağanak yağış etkili oldu. Sağanak nedeniyle bazı mahallelerde su taşkınları yaşandı. Kuzeytepe Mahallesi, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi üzerinde bulunan bir köprüdeki asfaltta ve korkuluklarda şiddetli su akıntısı nedeniyle çökme meydana geldi.Çöken köprüde Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.
Hatay’ın Antakya ilçesinde bulunan köprü, aşırı yağışlardan dolayı çöktü.
Kentte dün gece boyunca sağanak yağış etkili oldu. Sağanak nedeniyle bazı mahallelerde su taşkınları yaşandı. Kuzeytepe Mahallesi, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi üzerinde bulunan bir köprüdeki asfaltta ve korkuluklarda şiddetli su akıntısı nedeniyle çökme meydana geldi.
Çöken köprüde Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.