İBT WEB

HATAY'DA YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2020 - 11:50, Güncelleme: 29.12.2020 - 11:50 1863+ kez okundu.
 

HATAY'DA YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi altyapı ve üstyapı çalışmalarına Hatay’ın 15 ilçesinde devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Defne ilçesine bağlı Çekmece Mahallesi 75.Yıl Caddesi’nde beton asfalt çalışması öncesi altyapı eksikliği bulunan yolda yağmur suyu tahliyesi için beton ızgaralı kanal yapımı ve büz döşeme çalışmaları gerçekleştiriyor. Ekipler, şiddetli yağışlar ile birlikte yaşanabilecek sel ve taşkınların önüne geçebilmek amacıyla çalışmalarına il genelinde devam ettiklerini belirti.
Hatay Büyükşehir Belediyesi altyapı ve üstyapı çalışmalarına Hatay’ın 15 ilçesinde devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Defne ilçesine bağlı Çekmece Mahallesi 75.Yıl Caddesi’nde beton asfalt çalışması öncesi altyapı eksikliği bulunan yolda yağmur suyu tahliyesi için beton ızgaralı kanal yapımı ve büz döşeme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Ekipler, şiddetli yağışlar ile birlikte yaşanabilecek sel ve taşkınların önüne geçebilmek amacıyla çalışmalarına il genelinde devam ettiklerini belirti.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.