İBT WEB

HAVALİMANINA İNİŞİ BU DEFA UÇAKLAR DEĞİL ÇEKİRGELER YAPTI

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 12.07.2021 - 12:50, Güncelleme: 12.07.2021 - 12:50 1528+ kez okundu.
 

HAVALİMANINA İNİŞİ BU DEFA UÇAKLAR DEĞİL ÇEKİRGELER YAPTI

İstanbul Havalimanı nda uzun bacaklı ve yaklaşık 5 santim boyundaki binlerce çekirge apronu istila yaşandı

Bölgenin hava koşullarının sık sık fırtına ve zorlu doğa koşulları nedeniyle uçakların zorluk yaşadığı İstanbul Havalimanı'nda bu kez de uzun bacaklı ve yaklaşık 5 santim boyundaki binlerce çekirge apronu istila etti. Çekirge sürüleri onları yemek isteyen martıları da piste çekti. Çok sayıda martı çekirgeleri yemek için bölgeye geldi. PİSTTEKİ İLAÇLAMA SONRASI HAYAT NORMAL DÖNDÜ Bu sırada bir uçağa martı çarptı. Bazı uçaklar ise pisti pas geçti. Havalimanı ekipleri pistte ilaçlama işlemi yaptı. İlaçlamanın ardından binlerce çekirge ölüsü martılara kaldı. Fakat bu kez de ilaç nedeniyle martılar ile ilgili endişe başladı.
İstanbul Havalimanı nda uzun bacaklı ve yaklaşık 5 santim boyundaki binlerce çekirge apronu istila yaşandı

Bölgenin hava koşullarının sık sık fırtına ve zorlu doğa koşulları nedeniyle uçakların zorluk yaşadığı  İstanbul Havalimanı'nda bu kez de uzun bacaklı ve yaklaşık 5 santim boyundaki binlerce çekirge apronu istila etti. Çekirge sürüleri onları yemek isteyen martıları da piste çekti. Çok sayıda martı çekirgeleri yemek için bölgeye geldi. PİSTTEKİ İLAÇLAMA SONRASI HAYAT NORMAL DÖNDÜ Bu sırada bir uçağa martı çarptı. Bazı uçaklar ise pisti pas geçti. Havalimanı ekipleri pistte ilaçlama işlemi yaptı. İlaçlamanın ardından binlerce çekirge ölüsü martılara kaldı. Fakat bu kez de ilaç nedeniyle martılar ile ilgili endişe başladı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.