İBT WEB

Hayvan Pazarlarında sahte para ve dolandırıcılığa dikkat

Genel 28.07.2020 - 10:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4445+ kez okundu.
 

Hayvan Pazarlarında sahte para ve dolandırıcılığa dikkat

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Sakarya Hayvan Pazarı’nda sahte para ve dolandırıcılık olaylarına karşı satıcıları uyardı. Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla hareketlenen kurban satış noktalarına bir çok vatandaş kurbanlık satın almak için akın ederken, kurban satıcılarının en çok şikayet ettiği konuların başında sahte para ve dolandırıcılık bulunuyor. Bu kapsamda Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Sakarya Hayvan Pazarında sahte para ve dolandırıcılık olaylarına karışı satıcıları uyararak bilgi verdi. Dolandırıcıların bayram öncesi özellikle canlı hayvan pazarlarını hedef seçtiğini belirten ekipler, satıcılara sahte paranın gerçeğinden nasıl ayırt edileceği konusunu da uygulamalı olarak göstererek bilgi verdi.
Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Sakarya Hayvan Pazarı’nda sahte para ve dolandırıcılık olaylarına karşı satıcıları uyardı.
Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla hareketlenen kurban satış noktalarına bir çok vatandaş kurbanlık satın almak için akın ederken, kurban satıcılarının en çok şikayet ettiği konuların başında sahte para ve dolandırıcılık bulunuyor. Bu kapsamda Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Sakarya Hayvan Pazarında sahte para ve dolandırıcılık olaylarına karışı satıcıları uyararak bilgi verdi. Dolandırıcıların bayram öncesi özellikle canlı hayvan pazarlarını hedef seçtiğini belirten ekipler, satıcılara sahte paranın gerçeğinden nasıl ayırt edileceği konusunu da uygulamalı olarak göstererek bilgi verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.