İBT WEB

Hayvan yetiştiricilerine eğitim verildi

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2022 - 13:54, Güncelleme: 22.02.2022 - 12:46 1592+ kez okundu.
 

Hayvan yetiştiricilerine eğitim verildi

Hayvan yetiştiricilerine eğitim verildi

SAMSUN (İHA) – Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü tarafından, Havza, Ladik ve Alaçam ilçelerinde 70 yetiştiriciye hayvan ıslahı ve yetiştiricilik konulu eğitim verildi.Bu yıl içerisinde 17 ilçede planlanan eğitim toplantılarına Havza, Landik ve Alaçam ilçelerinde başlandığını belirten Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, eğitimlerde yetiştiricilere bakanlık tarafından verilen hayvancılık desteklemeleri, şube müdürlüğünce yürütülen projeler, hayvan sağlığı ve yetiştiriciliği alanında genel bilgilendirmeler yapıldığını bildirdi.Sağlam, eğitim programının tüm ilçelerde tamamlanıncaya kadar devam edeceğini söyledi.
Hayvan yetiştiricilerine eğitim verildi
SAMSUN (İHA) – Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü tarafından, Havza, Ladik ve Alaçam ilçelerinde 70 yetiştiriciye hayvan ıslahı ve yetiştiricilik konulu eğitim verildi.
Bu yıl içerisinde 17 ilçede planlanan eğitim toplantılarına Havza, Landik ve Alaçam ilçelerinde başlandığını belirten Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, eğitimlerde yetiştiricilere bakanlık tarafından verilen hayvancılık desteklemeleri, şube müdürlüğünce yürütülen projeler, hayvan sağlığı ve yetiştiriciliği alanında genel bilgilendirmeler yapıldığını bildirdi.
Sağlam, eğitim programının tüm ilçelerde tamamlanıncaya kadar devam edeceğini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.