İBT WEB

HAYVANLAR TARAFINDAN BİR KISMI YENİLMİŞ CESET BULUNDU

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 09.08.2021 - 12:45, Güncelleme: 09.08.2021 - 12:45 1646+ kez okundu.
 

HAYVANLAR TARAFINDAN BİR KISMI YENİLMİŞ CESET BULUNDU

Bursa da ormanlık alanda bir erkeğe ait cansız beden bulundu

Osmangazi ilçesi Demirtaş Barbaros Mahallesi'nde hayvan otlatmaya giden Salih Taran, ormanlık alanda yerde hareketsiz yatan kişiyi görüp, polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. HAYVANLAR TARAFINDAN PARÇALANMIŞ Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, 30 yaşlarında olduğu tahmin edilen erkeğin öldüğü belirlendi. Üzerinden kimlik çıkmayan, vücudunun büyük bölümü hayvanlar tarafından parçalandığı öngörülen cansız beden, savcılık incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, cansız bedenin kimliği ve ölüm nedenini belirlemek için soruşturma başlattı. DOLAŞIRKEN TESADÜFEN BULMUŞ Cansız bedeni bulan Salih Taran, "Daha önce bölgede hiç görmedik. Kurak olduğu için buraya çıkmıyordum, bu sabah tesadüfen çıktım" dedi. 
Bursa da ormanlık alanda bir erkeğe ait cansız beden bulundu

Osmangazi ilçesi Demirtaş Barbaros Mahallesi'nde hayvan otlatmaya giden Salih Taran, ormanlık alanda yerde hareketsiz yatan kişiyi görüp, polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. HAYVANLAR TARAFINDAN PARÇALANMIŞ Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, 30 yaşlarında olduğu tahmin edilen erkeğin öldüğü belirlendi. Üzerinden kimlik çıkmayan, vücudunun büyük bölümü hayvanlar tarafından parçalandığı öngörülen cansız beden, savcılık incelemesinin ardından  Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, cansız bedenin kimliği ve ölüm nedenini belirlemek için soruşturma başlattı. DOLAŞIRKEN TESADÜFEN BULMUŞ Cansız bedeni bulan Salih Taran, "Daha önce bölgede hiç görmedik. Kurak olduğu için buraya çıkmıyordum, bu sabah tesadüfen çıktım" dedi. 

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.