İBT WEB

HBB İLE YOLLAR DAHA GÜVENLİ

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2021 - 10:26, Güncelleme: 05.01.2021 - 10:26 2288+ kez okundu.
 

HBB İLE YOLLAR DAHA GÜVENLİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelinde kapsamlı yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yolları modern ve ulaşıma uygun hale getirmek amacıyla çalışmalarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Çekmece Mahallesine bağlı Muammer Aksoy Caddesi’nde beton asfalt çalışmalarını tamamladı. Trafiğin daha sağlıklı bir şekilde sağlanması ve olası kazaların önüne geçebilmek amacıyla beton asfalt çalışmalarının tamamlandığı yolda Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, yol çizgisi çalışmaları gerçekleştirildi. ÇALIŞMALAR İL GENELİNDE DEVAM EDECEK Büyükşehir yetkilileri beton asfalt çalışmalarının ihtiyaç doğrultusunda il genelinde devam edeceğini açıkladı.
Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelinde kapsamlı yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yolları modern ve ulaşıma uygun hale getirmek amacıyla çalışmalarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Çekmece Mahallesine bağlı Muammer Aksoy Caddesi’nde beton asfalt çalışmalarını tamamladı.

Trafiğin daha sağlıklı bir şekilde sağlanması ve olası kazaların önüne geçebilmek amacıyla beton asfalt çalışmalarının tamamlandığı yolda Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, yol çizgisi çalışmaları gerçekleştirildi.

ÇALIŞMALAR İL GENELİNDE DEVAM EDECEK

Büyükşehir yetkilileri beton asfalt çalışmalarının ihtiyaç doğrultusunda il genelinde devam edeceğini açıkladı.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.