İBT WEB

HBB ŞEHİR TİYATROSU MEZİTLİ HALKI İLE BULUŞTU

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 09.02.2022 - 11:32, Güncelleme: 09.02.2022 - 11:32 1650+ kez okundu.
 

HBB ŞEHİR TİYATROSU MEZİTLİ HALKI İLE BULUŞTU

HBB ŞEHİR TİYATROSU MEZİTLİ HALKI İLE BULUŞTU

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 8 Şubat Salı günü Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi’nde Kadın İstasyonu adlı oyunu sahneledi. Mezitli halkı tarafından büyük ilgi gören oyun ayakta alkışlandı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın rahatsızlığından dolayı katılamadığı oyuna, Belediye yöneticileri ve tiyatroseverler yoğun ilgi gösterdi.Oyun, baba ve eşlerinin kendileri için belirledikleri kalıplara sıkıştırılarak yaşadıkları hayatla mücadele içindeyken bir istasyon lokantasında yolları tesadüfen kesişen Sevin ve Zeynep’in özlediği gerçek dünyalarına dönüşün sancılı süreçlerini anlatıyor. Bu iki kadının özgürlüğü keşfetmesinin ardından duyduğu mutluluğun hikâyesini Mehmet Baydur yazdı.  
HBB ŞEHİR TİYATROSU MEZİTLİ HALKI İLE BULUŞTU

Hatay Büyük şehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 8 Şubat Salı günü Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi’nde Kadın İstasyonu adlı oyunu sahneledi. Mezitli halkı tarafından büyük ilgi gören oyun ayakta alkışlandı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın rahatsızlığından dolayı katılamadığı oyuna, Belediye yöneticileri ve tiyatroseverler yoğun ilgi gösterdi.Oyun, baba ve eşlerinin kendileri için belirledikleri kalıplara sıkıştırılarak yaşadıkları hayatla mücadele içindeyken bir istasyon lokantasında yolları tesadüfen kesişen Sevin ve Zeynep’in özlediği gerçek dünyalarına dönüşün sancılı süreçlerini anlatıyor. Bu iki kadının özgürlüğü keşfetmesinin ardından duyduğu mutluluğun hikâyesini Mehmet Baydur yazdı.
 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.