İBT WEB

HBB TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 15.12.2021 - 16:37, Güncelleme: 15.12.2021 - 16:37 1351+ kez okundu.
 

HBB TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR

HBB TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelindeki dere yataklarında gerçekleştirdiği tespitlerin ardından yürüttüğü temizlik çalışmalarına devam ediyor. Kış aylarında artan yağışlarla birlikte dere yataklarında biriken ve taşkınlara sebebiyet verebilen ot yığını, çamur ve atıklar Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından kaldırılıyor. Antakya’nın Alaattin ve Kartalı mahalleri ile Samandağ’ın Mızraklı Mahallesi’ndeki dereleri iş makineleriyle temizleyen Büyükşehir ekipleri, çalışmalarına 15 ilçede eş zamanlı devam ettiklerini belirtti.  
HBB TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR


Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelindeki dere yataklarında gerçekleştirdiği tespitlerin ardından yürüttüğü temizlik çalışmalarına devam ediyor. Kış aylarında artan yağışlarla birlikte dere yataklarında biriken ve taşkınlara sebebiyet verebilen ot yığını,
çamur ve atıklar Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından kaldırılıyor. Antakya’nın Alaattin ve Kartalı mahalleri ile Samandağ’ın Mızraklı Mahallesi’ndeki dereleri iş makineleriyle temizleyen Büyükşehir ekipleri, çalışmalarına 15 ilçede eş zamanlı devam ettiklerini belirtti.
 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.