İBT WEB

HBB YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARIYLA ULAŞIMI RAHATLATIYOR

Genel 27.01.2021 - 15:12, Güncelleme: 27.01.2021 - 15:12 2454+ kez okundu.
 

HBB YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARIYLA ULAŞIMI RAHATLATIYOR

HBB YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARIYLA ULAŞIMI RAHATLATIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri yeni yol, bakım ve genişletme çalışmalarını kapsamlı bir şekilde gerçekleştiriyor.   İl genelinde gerçekleştirdiği yol çalışmalarına ara vermeden devam eden Büyükşehir ekipleri, Yayladağı ilçesine bağlı Sungur ve Sürütme Mahalleleri arasında yol genişletme çalışmalarına başladı.   Ekipler, yol genişletme çalışmalarını en kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını bildirdi.
HBB YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARIYLA ULAŞIMI RAHATLATIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri yeni yol, bakım ve genişletme çalışmalarını kapsamlı bir şekilde gerçekleştiriyor.

 

İl genelinde gerçekleştirdiği yol çalışmalarına ara vermeden devam eden Büyükşehir ekipleri, Yayladağı ilçesine bağlı Sungur ve Sürütme Mahalleleri arasında yol genişletme çalışmalarına başladı.

 

Ekipler, yol genişletme çalışmalarını en kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını bildirdi.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.