İBT WEB

HBB YOLLARI MODERNLEŞİYOR

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2020 - 14:06, Güncelleme: 29.12.2020 - 14:06 2164+ kez okundu.
 

HBB YOLLARI MODERNLEŞİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığının yol çalışmalarındaki yeni adresi Arsuz ilçesi oldu.

Hatay’ın en önemli turizm merkezi olan Arsuz’da yol çalışmaları başlatan Büyükşehir ekipleri, Uluçınar Mahallesi Akdeniz Caddesi’nde doğaltaş(küptaş) kaplama yapım çalışmaları gerçekleştiriyor. Ekipler, yolu modern ve ulaşıma uygun hale getirmek amacıyla çalışmalarını en kısa süre içerisinde tamamlayacaklarını açıkladı.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığının yol çalışmalarındaki yeni adresi Arsuz ilçesi oldu.

Hatay’ın en önemli turizm merkezi olan Arsuz’da yol çalışmaları başlatan Büyükşehir ekipleri, Uluçınar Mahallesi Akdeniz Caddesi’nde doğaltaş(küptaş) kaplama yapım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Ekipler, yolu modern ve ulaşıma uygun hale getirmek amacıyla çalışmalarını en kısa süre içerisinde tamamlayacaklarını açıkladı.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.