İBT WEB

HBB ZABITA EKİPLERİ MARKET VE KASAPLARDA DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2021 - 10:19, Güncelleme: 18.01.2021 - 10:30 2025+ kez okundu.
 

HBB ZABITA EKİPLERİ MARKET VE KASAPLARDA DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, kasap ve marketlerde denetimlerini il genelinde sürdürüyor.

Hataylıların sağlığını ön planda tutarak çalışmalarını sürdüren HBB Zabıta ekipleri, Yayladağı ilçesinde bulunan kasap ve marketlerin genel temizliği, gıdaların üretim ve son kullanma tarihi gibi konularda denetim ve kontroller gerçekleştirdi. Esnafların istek ve taleplerini dinleyen ekipler, ilçede bulunan esnaflara kaldırım ve yol işgali nedeniyle uyarılarda bulundu. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın sağlık konusundaki hassasiyetinden hareketle denetimlere hiçbir şekilde taviz verilmeden devam edileceğini belirten Zabıta ekipleri, karşılaşılan olumsuzluklara gerekli işlemlerin uygulanacağını kaydettiler.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, kasap ve marketlerde denetimlerini il genelinde sürdürüyor.

Hataylıların sağlığını ön planda tutarak çalışmalarını sürdüren HBB Zabıta ekipleri, Yayladağı ilçesinde bulunan kasap ve marketlerin genel temizliği, gıdaların üretim ve son kullanma tarihi gibi konularda denetim ve kontroller gerçekleştirdi. Esnafların istek ve taleplerini dinleyen ekipler, ilçede bulunan esnaflara kaldırım ve yol işgali nedeniyle uyarılarda bulundu.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın sağlık konusundaki hassasiyetinden hareketle denetimlere hiçbir şekilde taviz verilmeden devam edileceğini belirten Zabıta ekipleri, karşılaşılan olumsuzluklara gerekli işlemlerin uygulanacağını kaydettiler.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.