İBT WEB

Hem bakkal, hem muhtarlık yapıyor

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2022 - 15:43, Güncelleme: 04.08.2022 - 15:53 3379+ kez okundu.
 

Hem bakkal, hem muhtarlık yapıyor

Burhaniye ilçesinde, kırsal Ağacık Mahallesinde 32 yıldır bakkallık yapan Hasan Dayı, iki dönemden beri de muhtarlık görevini üstlendi.

Hem bakkal, hem muhtarlık yapıyor Burhaniye ilçesinde, kırsal Ağacık Mahallesinde 32 yıldır bakkallık yapan Hasan Dayı, iki dönemden beri de muhtarlık görevini üstlendi. Mahallede önemli hizmetlere imza atan Dayı, her iki işini de severek yaptığını söyledi. İlçe merkezine 13 kilometre uzaklıktaki 200 nüfuslu Ağacık Mahallesinde hem bakkallık hem de muhtarlık yapan Hasan Dayı, başarılı çalışmaları ile takdir topladı. Mahalle meydanı ile giriş çıkışlara kamera taktıran 58 yaşındaki Hasan Dayı, yaşanan hırsızlık olaylarını önledi. Mahallenin 32 yıllık bakkalı olan Hasan Dayı, “Mahallemizde iki dönemden beri muhtarlık yapıyorum. Beni arayan mahalle meydanındaki dükkanım da buluyor. Ayrıca muhtarlık binamız da var. 4 yıl önce mahallenin meydanı ile giriş ve çıkışlara kamera taktırdık. Böylelikle hırsızlık olayları önlendi. Mahallemizin önemli bir sorunu yok. Camimiz oldukça eski, i tamiri için başvurduk. Bunun sonucunu bekliyoruz” dedi.
Burhaniye ilçesinde, kırsal Ağacık Mahallesinde 32 yıldır bakkallık yapan Hasan Dayı, iki dönemden beri de muhtarlık görevini üstlendi.

Hem bakkal, hem muhtarlık yapıyor

Burhaniye ilçesinde, kırsal Ağacık Mahallesinde 32 yıldır bakkallık yapan Hasan Dayı, iki dönemden beri de muhtarlık görevini üstlendi. Mahallede önemli hizmetlere imza atan Dayı, her iki işini de severek yaptığını söyledi.
İlçe merkezine 13 kilometre uzaklıktaki 200 nüfuslu Ağacık Mahallesinde hem bakkallık hem de muhtarlık yapan Hasan Dayı, başarılı çalışmaları ile takdir topladı. Mahalle meydanı ile giriş çıkışlara kamera taktıran 58 yaşındaki Hasan Dayı, yaşanan hırsızlık olaylarını önledi. Mahallenin 32 yıllık bakkalı olan Hasan Dayı, “Mahallemizde iki dönemden beri muhtarlık yapıyorum. Beni arayan mahalle meydanındaki dükkanım da buluyor. Ayrıca muhtarlık binamız da var. 4 yıl önce mahallenin meydanı ile giriş ve çıkışlara kamera taktırdık. Böylelikle hırsızlık olayları önlendi. Mahallemizin önemli bir sorunu yok. Camimiz oldukça eski, i tamiri için başvurduk. Bunun sonucunu bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.