İBT WEB

Hisarcık’ta işyerlerine Korona virüs denetimi

18.06.2020 - 08:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2890+ kez okundu.
 

Hisarcık’ta işyerlerine Korona virüs denetimi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında lokanta, restoran, kafe, berber ve kuaför salonlarında denetim gerçekleştirildi. Korona Virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında virüsün yayılma ve bulaşma hızının artması, vaka sayısının önüne geçilmesi yönünde İçişleri Bakanlığının genelgesine istinaden İlçe Devlet Hastanesi ve İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince lokanta, restoran, kafe, berber ve kuaför salonlarında yapılan denetim yapıldı. Ekipler, yaptıkları denetimlerde sosyal mesafeye ve maske eldiven kullanımına dikkat edilmesi, çalışanların ve müşterilerin ürünlere asgari düzeyde temas etmeleri ve işyerlerinde hijyen kurallarına uyulması konularında bilgilendirme ve uyarılarda bulundu.
Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında lokanta, restoran, kafe, berber ve kuaför salonlarında denetim gerçekleştirildi.
Korona Virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında virüsün yayılma ve bulaşma hızının artması, vaka sayısının önüne geçilmesi yönünde İçişleri Bakanlığının genelgesine istinaden İlçe Devlet Hastanesi ve İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince lokanta, restoran, kafe, berber ve kuaför salonlarında yapılan denetim yapıldı. Ekipler, yaptıkları denetimlerde sosyal mesafeye ve maske eldiven kullanımına dikkat edilmesi, çalışanların ve müşterilerin ürünlere asgari düzeyde temas etmeleri ve işyerlerinde hijyen kurallarına uyulması konularında bilgilendirme ve uyarılarda bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.