İBT WEB

İBB DE RAYLI SİSTEMLERDE YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Genel 05.02.2021 - 10:18, Güncelleme: 05.02.2021 - 10:18 3196+ kez okundu.
 

İBB DE RAYLI SİSTEMLERDE YENİ BİR BAŞLANGIÇ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un ulaşım sorununu “Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı”nda paylaşacak.

Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlikte, raylı sistemlerin mevcut durumu anlatılırken kent içi ulaşımını daha konforlu, güvenli, ucuz ve düzenli bir şekilde karşılamak için gelecek vizyonu açıklanacak.   İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), şehir ulaşımının ana gövdesi raylı sistemleri, yaşam kalitesi yüksek bir kent oluşturma hedefiyle yeniden ele alacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un ulaşım sorununa getirdiği yeni anlayış ve çözümleri Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı’nda açıklayacak. 7 Şubat’ta Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek toplantıda, raylı sistemlerin güncel durumu ve planlanan projeler paylaşılacak. Son 18 ayda iki raylı sistemi hizmete alan, on projenin de yeniden yapımına başlayan İBB, Türkiye’nin en büyük kent içi raylı sistem işletmecisi konumunda bulunuyor. İBB, devam eden ve yeni projelerle daha da geliştirmeyi hedeflediği raylı sistemler ağının,  artan ulaşım talebine etkili ve yerinde çözümler sunmasını amaçlıyor.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un ulaşım sorununu “Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı”nda paylaşacak.

Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlikte, raylı sistemlerin mevcut durumu anlatılırken kent içi ulaşımını daha konforlu, güvenli, ucuz ve düzenli bir şekilde karşılamak için gelecek vizyonu açıklanacak.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), şehir ulaşımının ana gövdesi raylı sistemleri, yaşam kalitesi yüksek bir kent oluşturma hedefiyle yeniden ele alacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un ulaşım sorununa getirdiği yeni anlayış ve çözümleri Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı’nda açıklayacak. 7 Şubat’ta Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek toplantıda, raylı sistemlerin güncel durumu ve planlanan projeler paylaşılacak.

Son 18 ayda iki raylı sistemi hizmete alan, on projenin de yeniden yapımına başlayan İBB, Türkiye’nin en büyük kent içi raylı sistem işletmecisi konumunda bulunuyor. İBB, devam eden ve yeni projelerle daha da geliştirmeyi hedeflediği raylı sistemler ağının,  artan ulaşım talebine etkili ve yerinde çözümler sunmasını amaçlıyor.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.