İBT WEB

İçişleri Bakan Yardımcısı sürücülere uyarılarda bulundu

Genel 30.07.2020 - 12:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3567+ kez okundu.
 

İçişleri Bakan Yardımcısı sürücülere uyarılarda bulundu

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Uşak’ta, İzmir-Ankara Karayolunda bulunan uygulama noktasını ziyaret etti. Kontrol noktasındaki sürücülere uyarılarda bulunan bakan, araçtaki çocuklara da farklı hediyeler verdi. Bakan Yardımcısı Muhterem İnce’yi Uşak Valisi Funda Kocabıyık, İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer ve Albay Murat Kılıç karşıladı. Karşılama töreninin ardından İnce, kontrol noktasında bulunan araçlara emniyet kemeri ve farklı konularda uyarılarda bulundu. Uyarıların ardından vatandaşlarla tek tek bayramlaşan İnce, araçlardaki çocuklara ise şapka, tişört, kırmızı düdük ve farklı hediyeler verdi. İnce ayrıca çocukları, ailelerinin kural hataları yapmaları durumunda kırmızı düdüğü çalmalarını istedi. Ayrıca İnce, çevirme noktasında bulunan yaşam tüneli hakkında da bilgiler verdi.
İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Uşak’ta, İzmir-Ankara Karayolunda bulunan uygulama noktasını ziyaret etti. Kontrol noktasındaki sürücülere uyarılarda bulunan bakan, araçtaki çocuklara da farklı hediyeler verdi.
Bakan Yardımcısı Muhterem İnce’yi Uşak Valisi Funda Kocabıyık, İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer ve Albay Murat Kılıç karşıladı. Karşılama töreninin ardından İnce, kontrol noktasında bulunan araçlara emniyet kemeri ve farklı konularda uyarılarda bulundu. Uyarıların ardından vatandaşlarla tek tek bayramlaşan İnce, araçlardaki çocuklara ise şapka, tişört, kırmızı düdük ve farklı hediyeler verdi. İnce ayrıca çocukları, ailelerinin kural hataları yapmaları durumunda kırmızı düdüğü çalmalarını istedi. Ayrıca İnce, çevirme noktasında bulunan yaşam tüneli hakkında da bilgiler verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.