İBT WEB

İçişleri Bakanı Soylu, bayram namazını Nuh Peygamber Üs Bölgesi’nde kıldı

Genel 31.07.2020 - 06:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3396+ kez okundu.
 

İçişleri Bakanı Soylu, bayram namazını Nuh Peygamber Üs Bölgesi’nde kıldı

Bayram namazını ziyaret ettiği üs bölgelerinde askerlerle kılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu Kurban Bayramı’nda da bayram namazını Şırnak’daki Nuh Peygamber Üs Bölgesi’nde askerlerle eda etti. Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kurban Bayramı’nın bereketi ve Sefine Bölgesi’nin manevi iklimiyle Şırnak Nuh Peygamber Üs Bölgesi’nde, kahramanlarımızla bayramlaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
Bayram namazını ziyaret ettiği üs bölgelerinde askerlerle kılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu Kurban Bayramı’nda da bayram namazını Şırnak’daki Nuh Peygamber Üs Bölgesi’nde askerlerle eda etti.
Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kurban Bayramı’nın bereketi ve Sefine Bölgesi’nin manevi iklimiyle Şırnak Nuh Peygamber Üs Bölgesi’nde, kahramanlarımızla bayramlaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.