İBT WEB

İçişleri Bakanı Soylu Giresun’da hasar tespit ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi

Genel 23.08.2020 - 00:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2895+ kez okundu.
 

İçişleri Bakanı Soylu Giresun’da hasar tespit ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Giresun AFAD İl Müdürlüğü’nde sel felaketi sonrası hasar tespit ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Bakanımız Sn Süleyman Soylu, ’nun başkanlığında Giresun AFAD İl Müdürlüğü’nde, yaşanan sel felaketi sonrası Hasar Tespit ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştiriliyor”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Giresun AFAD İl Müdürlüğü’nde sel felaketi sonrası hasar tespit ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.
Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:
“Bakanımız Sn Süleyman Soylu, ’nun başkanlığında Giresun AFAD İl Müdürlüğü’nde, yaşanan sel felaketi sonrası Hasar Tespit ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştiriliyor”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.