İBT WEB

İÇME SUYU ARIZALARINDA HIZLI MÜDAHALE SU KAYBINI ÖNLÜYOR

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 15.02.2021 - 15:10, Güncelleme: 15.02.2021 - 15:10 2379+ kez okundu.
 

İÇME SUYU ARIZALARINDA HIZLI MÜDAHALE SU KAYBINI ÖNLÜYOR

İÇME SUYU ARIZALARINDA HIZLI MÜDAHALE SU KAYBINI ÖNLÜYOR

  İÇME SUYU ARIZALARINDA HIZLI MÜDAHALE SU KAYBINI ÖNLÜYOR   Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), su israfının önüne geçmek amacıyla arızalara yapılan müdahalelerin hızlı bir şekilde devam ettiğini duyurdu. Cadde ve sokaklarda meydana gelen içme suyu arızalarının ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi gerektiğini hatırlatan HATSU Genel Müdürlüğü, arıza sonrasında boşa akan içme suyunun israf olmaması adına yapılacak bildirimlerin önemine vurgu yaptı. Antakya ilçesine bağlı Saraycık Mahallesi’nde elektrik altyapı çalışmaları sırasında içme suyu hattının patlaması sonucu meydana gelen arızaya müdahale eden HATSU ekipleri, oluşan arıza noktasına hızlı bir şekilde giderek 32’lik ve 63’lük boruların tamirini yaparak su israfının önlenmesini sağladı.
İÇME SUYU ARIZALARINDA HIZLI MÜDAHALE SU KAYBINI ÖNLÜYOR

 

İÇME SUYU ARIZALARINDA HIZLI MÜDAHALE SU KAYBINI ÖNLÜYOR

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), su israfının önüne geçmek amacıyla arızalara yapılan müdahalelerin hızlı bir şekilde devam ettiğini duyurdu.

Cadde ve sokaklarda meydana gelen içme suyu arızalarının ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi gerektiğini hatırlatan HATSU Genel Müdürlüğü, arıza sonrasında boşa akan içme suyunun israf olmaması adına yapılacak bildirimlerin önemine vurgu yaptı.

Antakya ilçesine bağlı Saraycık Mahallesi’nde elektrik altyapı çalışmaları sırasında içme suyu hattının patlaması sonucu meydana gelen arızaya müdahale eden HATSU ekipleri, oluşan arıza noktasına hızlı bir şekilde giderek 32’lik ve 63’lük boruların tamirini yaparak su israfının önlenmesini sağladı.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.