İBT WEB

İftar sofrası çocuklar için kuruldu

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2022 - 16:49, Güncelleme: 24.04.2022 - 14:22 1379+ kez okundu.
 

İftar sofrası çocuklar için kuruldu

İftar sofrası çocuklar için kuruldu

Düzce Belediyesi tarafından çocuklar için iftar programı düzenlendi.Düzce Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Kalıcı Konutlar bölgesinde çocuklar için iftar programı düzenlendi. Programa Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, çocuklar ve aileleri katıldı. Masaları gezen Başkan Özlü, çocukların taleplerini dinledi, aileleriyle sohbet etti. Programda belediye bando takımı da yer aldı. Çocuklar, bando takımının seslendirdiği marş ve şarkılarla eğlenceli anlar yaşadı.
İftar sofrası çocuklar için kuruldu
Düzce Belediyesi tarafından çocuklar için iftar programı düzenlendi.
Düzce Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Kalıcı Konutlar bölgesinde çocuklar için iftar programı düzenlendi. Programa Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, çocuklar ve aileleri katıldı. Masaları gezen Başkan Özlü, çocukların taleplerini dinledi, aileleriyle sohbet etti. Programda belediye bando takımı da yer aldı. Çocuklar, bando takımının seslendirdiği marş ve şarkılarla eğlenceli anlar yaşadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.