İBT WEB

Iğdır’da özel veteriner hekim poliklinikleri denetlendi

Genel 09.10.2020 - 10:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 3185+ kez okundu.
 

Iğdır’da özel veteriner hekim poliklinikleri denetlendi

Iğdır’da özel veteriner hekim olarak hizmet veren poliklinikler denetlendi. Iğdır Tarım İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü personelleri tarafından Iğdır genelinde hizmet veren Özel Veteriner Hekim muayene ve poliklinikleri denetlendi. Muayene ve Poliklinik Yönetmeliğine göre teknik personeller tarafından yapılan denetimlerde, eksik görülen taraflar için klinik sahiplerine uyarılarda bulunarak eksikliklerin giderilmesi istenildi. Hayvan hastalıkları ile mücadele konusunda etkin rol oynayan özel muayene ve kliniklerin denetimlerin devam edeceği belirtildi.
Iğdır’da özel veteriner hekim olarak hizmet veren poliklinikler denetlendi.
Iğdır Tarım İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü personelleri tarafından Iğdır genelinde hizmet veren Özel Veteriner Hekim muayene ve poliklinikleri denetlendi. Muayene ve Poliklinik Yönetmeliğine göre teknik personeller tarafından yapılan denetimlerde, eksik görülen taraflar için klinik sahiplerine uyarılarda bulunarak eksikliklerin giderilmesi istenildi.
Hayvan hastalıkları ile mücadele konusunda etkin rol oynayan özel muayene ve kliniklerin denetimlerin devam edeceği belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.