İBT WEB

Iğdır’da şimşekler geceyi aydınlattı

12.06.2020 - 00:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2970+ kez okundu.
 

Iğdır’da şimşekler geceyi aydınlattı

Iğdır’da gece saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağış sonrası şimşekler geceyi aydınlattı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son verilerine göre, Türkiye’nin genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyordu. Iğdır’da başlayan yağmur, gök gürültüsü ve sağanak yağış ile birlikte etkisini geç saate kadar sürdürdü. Çekilen görüntülerde geceyi gündüz gibi aydınlatan şimşekler saniye saniye kaydedildi.
Iğdır’da gece saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağış sonrası şimşekler geceyi aydınlattı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son verilerine göre, Türkiye’nin genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyordu. Iğdır’da başlayan yağmur, gök gürültüsü ve sağanak yağış ile birlikte etkisini geç saate kadar sürdürdü. Çekilen görüntülerde geceyi gündüz gibi aydınlatan şimşekler saniye saniye kaydedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.