İBT WEB

Iğdır’da zincirleme trafik kazası: 3 yaralı

11.09.2020 - 08:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4177+ kez okundu.
 

Iğdır’da zincirleme trafik kazası: 3 yaralı

Iğdır’da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Iğdır Suveren köyü yakınlarında Doğubayazıt - Iğdır yolunda yapımı devam eden yol genişletme çalışmalarından dolayı daralan yolda zincirleme trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Doğubayazıt - Iğdır istikametinde seyir halinde olan 1 otomobil ile 2 kamyonet çarpıştı. Olayı gören sürücülerin ve vatandaşların ihbarı ile olay yerine 112 sağlık ekipleri, AFAD, Iğdır Belediyesi ekipleri ile güvenlik güçleri sevk edildi. AFAD ve belediye ekipleri, 3 kişiyi araçlardan yaralı halde çıkardı. Kazada yaralanan 3 kişi Iğdır Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan Iğdır-Doğubayazıt yolu, araçların kaldırılmasıyla yeniden açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Iğdır’da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
Iğdır Suveren köyü yakınlarında Doğubayazıt - Iğdır yolunda yapımı devam eden yol genişletme çalışmalarından dolayı daralan yolda zincirleme trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Doğubayazıt - Iğdır istikametinde seyir halinde olan 1 otomobil ile 2 kamyonet çarpıştı. Olayı gören sürücülerin ve vatandaşların ihbarı ile olay yerine 112 sağlık ekipleri, AFAD, Iğdır Belediyesi ekipleri ile güvenlik güçleri sevk edildi. AFAD ve belediye ekipleri, 3 kişiyi araçlardan yaralı halde çıkardı. Kazada yaralanan 3 kişi Iğdır Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan Iğdır-Doğubayazıt yolu, araçların kaldırılmasıyla yeniden açıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.