İBT WEB

İki katlı ahşap ev alev topuna döndü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2022 - 11:14, Güncelleme: 30.03.2022 - 11:04 1758+ kez okundu.
 

İki katlı ahşap ev alev topuna döndü

İki katlı ahşap ev alev topuna döndü

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde gece saatlerinde iki katlı evde çıkan ve yanındaki bir eve daha sıçrayan yangın panik oluşturdu. Alevler iki katlı ahşap evi kullanılamaz hale getirdi.Yangın, gece saatlerinde Pamukova ilçesi Çilekli Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin ve Mustafa İçim isimli vatandaşlara ait iki katlı ahşap evde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Evden son anda çıkan vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Biranda iki katlı ahşap evi tamamen saran alevler, yanında bulunan farklı bir eve de sıçradı. Gece saatlerinde korku dolu anların yaşanması sebep olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi neticesinde kontrol altına alınarak söndürüldü.İki katlı ahşap evi tamamen yanarak kullanılamaz getiren ve diğer evde ise maddi hasara yol açan yangın ile ilgili inceleme başlatıldı.
İki katlı ahşap ev alev topuna döndü
Sakarya’nın Pamukova ilçesinde gece saatlerinde iki katlı evde çıkan ve yanındaki bir eve daha sıçrayan yangın panik oluşturdu. Alevler iki katlı ahşap evi kullanılamaz hale getirdi.
Yangın, gece saatlerinde Pamukova ilçesi Çilekli Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin ve Mustafa İçim isimli vatandaşlara ait iki katlı ahşap evde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Evden son anda çıkan vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Biranda iki katlı ahşap evi tamamen saran alevler, yanında bulunan farklı bir eve de sıçradı. Gece saatlerinde korku dolu anların yaşanması sebep olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi neticesinde kontrol altına alınarak söndürüldü.
İki katlı ahşap evi tamamen yanarak kullanılamaz getiren ve diğer evde ise maddi hasara yol açan yangın ile ilgili inceleme başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.