İBT WEB

İLKADIMDA EĞİTİMDE İNDİRİM DESTEĞİ SAĞLAYACAK PROTOKOL İMZALANDI

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 25.05.2021 - 11:52, Güncelleme: 25.05.2021 - 11:52 1330+ kez okundu.
 

İLKADIMDA EĞİTİMDE İNDİRİM DESTEĞİ SAĞLAYACAK PROTOKOL İMZALANDI

İLKADIMDA EĞİTİMDE İNDİRİM DESTEĞİ SAĞLAYACAK PROTOKOL İMZALANDI

İlkadım Belediyesi’nde personel ve yakınlarına indirimli eğitim desteği için protokol imzalandı. Özel eğitim kurslarından indirimli yararlanmaya yönelik İlkadım Belediyesi, Zorlu Eğitim kurumları ile eğitimde indirim protokolü imzaladı. İmza törenine, İlkadım  Belediyesi Başkanı Yardımcısı Şerif Mırık, anlaşma sağlanan kurumların yetkilileri katıldı. Yapılan protokol ile 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı için belediye çalışanlarına 1. derece yakınlarına yapılacak eğitim desteği protokolü ile 1 yıl geçerli olmak üzere yüzde %25 indirim yapılacak. Belediye çalışanlarına ve yakınlarına indirimli eğitim desteği için imzalanan protokol sonrası açıklama yapan Başkan Yardımcısı Şerif Mırık,“Eğitim için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayız. Çünkü ilim, tüm karanlıkları aydınlığa çevirir. Geleceğimizin emin ellerde olması eğitimlerin aksatılmadan sürdürülmesi ile mümkündür. Belediyemiz olarak gelecek neslimizin başarısı için çaba göstermeye devam ediyoruz. İmza altına aldığımız bu protokolle İlkadım ilçemizde yüksek olan eğitim seviyesinin daha yükseklere çıkarmayı amaçlıyoruz. İlkadım Belediyesi personelimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun” dedi.
İLKADIMDA EĞİTİMDE İNDİRİM DESTEĞİ SAĞLAYACAK PROTOKOL İMZALANDI

İlkadım Belediyesi’nde personel ve yakınlarına indirimli eğitim desteği için protokol imzalandı.

Özel eğitim kurslarından indirimli yararlanmaya yönelik İlkadım Belediyesi, Zorlu Eğitim kurumları ile eğitimde indirim protokolü imzaladı. İmza törenine, İlkadım  Belediyesi Başkanı Yardımcısı Şerif Mırık, anlaşma sağlanan kurumların yetkilileri katıldı. Yapılan protokol ile 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı için belediye çalışanlarına 1. derece yakınlarına yapılacak eğitim desteği protokolü ile 1 yıl geçerli olmak üzere yüzde %25 indirim yapılacak.

Belediye çalışanlarına ve yakınlarına indirimli eğitim desteği için imzalanan protokol sonrası açıklama yapan Başkan Yardımcısı Şerif Mırık,“Eğitim için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayız. Çünkü ilim, tüm karanlıkları aydınlığa çevirir. Geleceğimizin emin ellerde olması eğitimlerin aksatılmadan sürdürülmesi ile mümkündür. Belediyemiz olarak gelecek neslimizin başarısı için çaba göstermeye devam ediyoruz. İmza altına aldığımız bu protokolle İlkadım ilçemizde yüksek olan eğitim seviyesinin daha yükseklere çıkarmayı amaçlıyoruz. İlkadım Belediyesi personelimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun” dedi.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.