İBT WEB

İnegöl’de kaçak tütün operasyonu

26.08.2020 - 09:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2803+ kez okundu.
 

İnegöl’de kaçak tütün operasyonu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir aracın bagajında kaçak tütün mamulleri ele geçirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri Hamidiye Mahallesinde şüphelendikleri bir aracı durdurdu. Yapılan aramada arabanın bagajında çeşitli markalarda paketlenmiş bandrolsüz halde 84 kilo kaçak tütün, 4 bin 200 adet doldurulmuş makaron, 143 bin adet bandrolsüz boş makaron, 46 bin 800 adet TAPDK Belgesi olmaksızın satış yapıldığı değerlendireler boş makaron, 66,5 kg çeşitli markalarda bandrolsüz ve kaçak nargile tütünü ve 16,3 kilo ambalajsız halde kıyılmış tütün ele geçirildi. B.K. isimli şahıs ekipler tarafından gözaltına alındı. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.
Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir aracın bagajında kaçak tütün mamulleri ele geçirildi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri Hamidiye Mahallesinde şüphelendikleri bir aracı durdurdu. Yapılan aramada arabanın bagajında çeşitli markalarda paketlenmiş bandrolsüz halde 84 kilo kaçak tütün, 4 bin 200 adet doldurulmuş makaron, 143 bin adet bandrolsüz boş makaron, 46 bin 800 adet TAPDK Belgesi olmaksızın satış yapıldığı değerlendireler boş makaron, 66,5 kg çeşitli markalarda bandrolsüz ve kaçak nargile tütünü ve 16,3 kilo ambalajsız halde kıyılmış tütün ele geçirildi. B.K. isimli şahıs ekipler tarafından gözaltına alındı. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.