İBT WEB

ING Basketbol Süper Ligi’nde ikinci hafta heyecanı

Siyaset 02.10.2020 - 09:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 2460+ kez okundu.
 

ING Basketbol Süper Ligi’nde ikinci hafta heyecanı

ING Basketbol Süper Ligi’nde ikinci hafta Gaziantep Basketbol ile Pınar Karşıyaka arasında oynanacak maçla başlayacak. Basketbol Süper Ligi’nde ikinci hafta heyecanı yarın ve pazar günü oynanacak maçlarla yaşanacak. Haftanın açılış karşılaşmasında Gaziantep Basketbol ile Pınar Karşıyaka karşı karşıya gelecek. Galatasaray deplasmanda Ormanspor ile mücadele edecek. Bu hafta derbi heyecanı da yaşanacak ve Beşiktaş, Fenerbahçe Beko’yu konuk edecek. Anadolu Efes ise sahasında Ormanspor ile oynayacak. Basketbol Süper Ligi’nde haftanın programı şöyle: 3 Ekim Cumartesi 13.00 Gaziantep Basketbol - Pınar Karşıyaka 15.15 Fethiye Belediyespor - Bursaspor 17.30 Darüşşafaka - Bahçeşehir Koleji 20.00 TOFAŞ - Büyükçekmece Basketbol 4 Ekim Pazar 13.00 OGM Ormanspor - Galatasaray 15.15 Aliağa - Afyon Belediyesi 17.30 Anadolu Efes - Türk Telekom 20.00 Beşiktaş - Fenerbahçe
ING Basketbol Süper Ligi’nde ikinci hafta Gaziantep Basketbol ile Pınar Karşıyaka arasında oynanacak maçla başlayacak.
Basketbol Süper Ligi’nde ikinci hafta heyecanı yarın ve pazar günü oynanacak maçlarla yaşanacak. Haftanın açılış karşılaşmasında Gaziantep Basketbol ile Pınar Karşıyaka karşı karşıya gelecek. Galatasaray deplasmanda Ormanspor ile mücadele edecek. Bu hafta derbi heyecanı da yaşanacak ve Beşiktaş, Fenerbahçe Beko’yu konuk edecek. Anadolu Efes ise sahasında Ormanspor ile oynayacak.
Basketbol Süper Ligi’nde haftanın programı şöyle:

3 Ekim Cumartesi
13.00 Gaziantep Basketbol - Pınar Karşıyaka
15.15 Fethiye Belediyespor - Bursaspor
17.30 Darüşşafaka - Bahçeşehir Koleji
20.00 TOFAŞ - Büyükçekmece Basketbol

4 Ekim Pazar
13.00 OGM Ormanspor - Galatasaray
15.15 Aliağa - Afyon Belediyesi
17.30 Anadolu Efes - Türk Telekom
20.00 Beşiktaş - Fenerbahçe
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.