İBT WEB

İran Türkü 100 sinema oyuncusundan Azerbaycan’a destek

Genel 03.10.2020 - 10:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 2841+ kez okundu.
 

İran Türkü 100 sinema oyuncusundan Azerbaycan’a destek

İran’da Türk kökenli 100 sinema oyuncusu, Karabağ’ın Ermenistan işgali altında olduğunu dile getirerek Azerbaycan’a destek bildirisi yayımladı. İran Türkü 100 sinema oyuncusundan, Karabağ’ın Ermenistan işgalinden kurtarılmasına ilişkin destek geldi. Sanatçılar ortak bir bildiriye imza atarak Azerbaycan’a destek verdi. Karabağ’ın Ermenistan tarafından işgal edildiği belirtilen bildiride, Hocalı katliamına ve mülteci olan 1 milyondan fazla Türk’e işaret edildi. İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney’in Tebriz, Erdebil ve Azerbaycan temsilcilerinin Azerbaycan’a destek mesajlarına işaret edilen bildiride, “Biz sinema oyuncuları olarak tıpkı bazı milletvekilleri ve dini liderin temsilcileri ve cuma imamları gibi kahraman Azerbaycan ordusuna destek veriyor ve Ermenistan’ın Karabağ işgalinin son bulmasını istiyoruz” ifadeleri kullanıldı.
İran’da Türk kökenli 100 sinema oyuncusu, Karabağ’ın Ermenistan işgali altında olduğunu dile getirerek Azerbaycan’a destek bildirisi yayımladı.
İran Türkü 100 sinema oyuncusundan, Karabağ’ın Ermenistan işgalinden kurtarılmasına ilişkin destek geldi. Sanatçılar ortak bir bildiriye imza atarak Azerbaycan’a destek verdi. Karabağ’ın Ermenistan tarafından işgal edildiği belirtilen bildiride, Hocalı katliamına ve mülteci olan 1 milyondan fazla Türk’e işaret edildi.
İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney’in Tebriz, Erdebil ve Azerbaycan temsilcilerinin Azerbaycan’a destek mesajlarına işaret edilen bildiride, “Biz sinema oyuncuları olarak tıpkı bazı milletvekilleri ve dini liderin temsilcileri ve cuma imamları gibi kahraman Azerbaycan ordusuna destek veriyor ve Ermenistan’ın Karabağ işgalinin son bulmasını istiyoruz” ifadeleri kullanıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.