İBT WEB

İş yerinden hırsızlık şüphelisi 2 şahıs tutuklandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2022 - 15:54, Güncelleme: 12.12.2022 - 15:51 1013+ kez okundu.
 

İş yerinden hırsızlık şüphelisi 2 şahıs tutuklandı

İş yerinden hırsızlık şüphelisi 2 şahıs tutuklandı

Gaziantep’te bir iş yerinden hırsızlık yapma anları güvenlik kameralarına yansıyan 2 şüpheli, yakalandıktan sonra sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Şehitkamil ilçesi Sanayi Mahallesi’ndeki bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili çalışma yaptı. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmalar neticesinde, hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlen İ.S. ve H.H. isimli 2 şüpheli şahıs yakalandı.Hırsızlık anları güvenlik kameralarına da yansıyan emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi. İ.S. ve H.H. isimli 2 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İş yerinden hırsızlık şüphelisi 2 şahıs tutuklandı
Gaziantep’te bir iş yerinden hırsızlık yapma anları güvenlik kameralarına yansıyan 2 şüpheli, yakalandıktan sonra sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Şehitkamil ilçesi Sanayi Mahallesi’ndeki bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili çalışma yaptı. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmalar neticesinde, hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlen İ.S. ve H.H. isimli 2 şüpheli şahıs yakalandı.
Hırsızlık anları güvenlik kameralarına da yansıyan emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi. İ.S. ve H.H. isimli 2 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.