İBT WEB

Isparta’da alev alan araç, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2022 - 11:02, Güncelleme: 11.03.2022 - 10:05 1444+ kez okundu.
 

Isparta’da alev alan araç, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü

Isparta’da alev alan araç, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü

Isparta’da seyir halindeyken alev alan otomobil, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.Olay, Pirimehmet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 07 AVF 469 plakalı FIAT marka otomobil seyir halindeyken alev aldı. Esnaflar ve vatandaşlar ne olduğunu anlamak için aracın etrafına toplandı. Otomobilin kadın sürücüsü dumanları görünce aracı durdurup park etti ve araçtan çıktı. İhbar üzerine Isparta Belediyesi İtfaiye ekipleri anında olay yerine gelerek yanan araca müdahale etti ve kısa sürede yangını kontrol altına aldı. Olaya şahit olan bir vatandaş ise ‘’Dükkanımda içerideydim top atışı gibi yüksek bir ses duydum hemen dışarı çıktım arabadan dumanlar çıkmaya başladı acilen itfaiyeyi aradım itfaiye hemen geldi yangın söndürüldü’’ dedi.
Isparta’da alev alan araç, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü
Isparta’da seyir halindeyken alev alan otomobil, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.
Olay, Pirimehmet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 07 AVF 469 plakalı FIAT marka otomobil seyir halindeyken alev aldı. Esnaflar ve vatandaşlar ne olduğunu anlamak için aracın etrafına toplandı. Otomobilin kadın sürücüsü dumanları görünce aracı durdurup park etti ve araçtan çıktı. İhbar üzerine Isparta Belediyesi İtfaiye ekipleri anında olay yerine gelerek yanan araca müdahale etti ve kısa sürede yangını kontrol altına aldı. Olaya şahit olan bir vatandaş ise ‘’Dükkanımda içerideydim top atışı gibi yüksek bir ses duydum hemen dışarı çıktım arabadan dumanlar çıkmaya başladı acilen itfaiyeyi aradım itfaiye hemen geldi yangın söndürüldü’’ dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.