İBT WEB

İsrail polisi, Filistinli aktivisti gözaltına aldı

01.06.2020 - 12:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2018+ kez okundu.
 

İsrail polisi, Filistinli aktivisti gözaltına aldı

İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’nın çevresinde Filistinli aktivist Hatice Huvis’i gözaltına aldı. Filistinli aktivist Hatice Huvis, İsrail güçleri tarafından gözaltına aldı. Huvis, Mescid-i Aksa’dan çıktığı sırada İsrail polisi tarafından herhangi bir açıklama yapılmadan gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Huvis, sosyal medya hesabı aracılığıyla Filistinleri Mescid-i Aksa’da namaz kılmaya teşvik ettiği için daha önce de İsrail güçleri tarafından gözaltına alınmıştı.
İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’nın çevresinde Filistinli aktivist Hatice Huvis’i gözaltına aldı.
Filistinli aktivist Hatice Huvis, İsrail güçleri tarafından gözaltına aldı. Huvis, Mescid-i Aksa’dan çıktığı sırada İsrail polisi tarafından herhangi bir açıklama yapılmadan gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.
Huvis, sosyal medya hesabı aracılığıyla Filistinleri Mescid-i Aksa’da namaz kılmaya teşvik ettiği için daha önce de İsrail güçleri tarafından gözaltına alınmıştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.