İBT WEB

İsrailde normalleşmeyle plajlar doldu

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 19.04.2021 - 16:37, Güncelleme: 19.04.2021 - 16:37 2272+ kez okundu.
 

İsrailde normalleşmeyle plajlar doldu

İsrailde normalleşmeyle plajlar doldu

İsrail'in düşük nüfusu sayesinde aşılamada hızlı davranması beraberinde normalleşmeyi getirdi. Tedbirlerin azaltılmasıyla halk plajara akın etti.   Koronavirüs salgınında ülkelerin aşı yarışı sürüyor.. Son dönemde dünya genelinde vaka ve can kaybı sayıları artsa da aşı kampanyalarının ilerlemesiyle kimi ülkelerde tedbirlerde gevşeme yapılıyor. İSRAİL NORMALLEŞTİ, PLAJLAR DOLDU O ülkelerden biri de İsrail. 9 milyonluk nüfusuyla dünyanın en az nüfüsu olan ülkelerinden biri olan İsrail'de, halkın büyük oranı aşılandı. Büyük oranda aşılamanın tamamlandığı ülkede virüse karşı alınan tedbirler, başta açık alanlarda maske takma zorunluluğunun kaldırılmasıyla gevşetildi. Normalleşmeyle birlikte İsrailliler plajlara akın edtti.
İsrailde normalleşmeyle plajlar doldu

İsrail'in düşük nüfusu sayesinde aşılamada hızlı davranması beraberinde normalleşmeyi getirdi. Tedbirlerin azaltılmasıyla halk plajara akın etti.

 

Koronavirüs salgınında ülkelerin aşı yarışı sürüyor..

Son dönemde dünya genelinde vaka ve can kaybı sayıları artsa da aşı kampanyalarının ilerlemesiyle kimi ülkelerde tedbirlerde gevşeme yapılıyor.

İSRAİL NORMALLEŞTİ, PLAJLAR DOLDU

O ülkelerden biri de İsrail.

9 milyonluk nüfusuyla dünyanın en az nüfüsu olan ülkelerinden biri olan İsrail'de, halkın büyük oranı aşılandı.

Büyük oranda aşılamanın tamamlandığı ülkede virüse karşı alınan tedbirler, başta açık alanlarda maske takma zorunluluğunun kaldırılmasıyla gevşetildi.

Normalleşmeyle birlikte İsrailliler plajlara akın edtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.