İBT WEB

Istakalar Zafer Kupası için yarışıyor

Siyaset 28.08.2020 - 20:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4498+ kez okundu.
 

Istakalar Zafer Kupası için yarışıyor

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bilardo İl Temsilciliğinin düzenlediği 3 Bant Bilardo Zafer Kupası müsabakaları başladı. Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında 3 Bant Bilardo Zafer Kupası, 74 sporcunun katılımı ile başladı. 74 sporcunun katılımıyla başlayan turnuva 4 gün sürecek ve müsabakalar hafta içi 17.00’da hafta sonu ise 11.00’da start alacak. “Tarih Senin Zafer Senin” sloganıyla başlayan Zafer Haftası etkinlikleri kapsamındaki 3 Bant Bilardo Zafer Kupası’nın bilardo sporu sevenler tarafından yakından takip etmesi bekleniyor.
Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bilardo İl Temsilciliğinin düzenlediği 3 Bant Bilardo Zafer Kupası müsabakaları başladı.
Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında 3 Bant Bilardo Zafer Kupası, 74 sporcunun katılımı ile başladı. 74 sporcunun katılımıyla başlayan turnuva 4 gün sürecek ve müsabakalar hafta içi 17.00’da hafta sonu ise 11.00’da start alacak.
“Tarih Senin Zafer Senin” sloganıyla başlayan Zafer Haftası etkinlikleri kapsamındaki 3 Bant Bilardo Zafer Kupası’nın bilardo sporu sevenler tarafından yakından takip etmesi bekleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.