İBT WEB

İstanbul Adliyesi'ne girişler HES koduyla yapılıyor

Genel 04.12.2020 - 15:18, Güncelleme: 04.12.2020 - 15:18 2094+ kez okundu.
 

İstanbul Adliyesi'ne girişler HES koduyla yapılıyor

İstanbul Adliyesi'ne girişler HES koduyla yapılıyor

Dün başlayan uygulama kapsamında Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gelen vatandaşlara HES kodu sorulurken, bu işlem nedeniyle C blok girişinde kuyruk oluştu. Adalet Bakanlığınca, Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda adliyelerde ve yargı teşkilatlarındaki yeni uygulama kapsamında, işleri için adliyelere gidenlere HES kodu sorulmaya devam edildi. Dün başlayan uygulama kapsamında, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gelen vatandaşlara HES kodu soruldu. Bu işlem nedeniyle C blok girişinde iki uzun kuyruk oluştu. SIRA GELMEDEN KODLARINI HAZIRLADILAR Vatandaşların HES kodlarını kontrol eden ve risksiz olanları binaya alan güvenlik görevlileri, sık sık kendilerine sıra gelmeden kodlarını hazırlamaları için uyarı yaptı.    
İstanbul Adliyesi'ne girişler HES koduyla yapılıyor

Dün başlayan uygulama kapsamında Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gelen vatandaşlara HES kodu sorulurken, bu işlem nedeniyle C blok girişinde kuyruk oluştu.

Adalet Bakanlığınca, Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda adliyelerde ve yargı teşkilatlarındaki yeni uygulama kapsamında, işleri için adliyelere gidenlere HES kodu sorulmaya devam edildi.

Dün başlayan uygulama kapsamında, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gelen vatandaşlara HES kodu soruldu.

Bu işlem nedeniyle C blok girişinde iki uzun kuyruk oluştu.

SIRA GELMEDEN KODLARINI HAZIRLADILAR

Vatandaşların HES kodlarını kontrol eden ve risksiz olanları binaya alan güvenlik görevlileri, sık sık kendilerine sıra gelmeden kodlarını hazırlamaları için uyarı yaptı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.