İBT WEB

İstanbul polisinin 19 Mayıs korteji, drone ile havadan görüntülendi

Genel 19.05.2020 - 11:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2243+ kez okundu.
 

İstanbul polisinin 19 Mayıs korteji, drone ile havadan görüntülendi

İstanbul polisinin motosiklet korteji, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde drone ile görüntülendi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İstanbul’da 101 motosikletli polis şehir turu atmak için hareket etti. Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu’nun da eşlik ettiği kortej, Dolmabahçe’den başlayarak 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinden Anadolu Yakası’na geçti. Kortejin 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden geçişi drone ile havadan görüntülendi. Polis korteji geçiş sırasında adeta görsel bir şölen oluşturdu.
İstanbul polisinin motosiklet korteji, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde drone ile görüntülendi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İstanbul’da 101 motosikletli polis şehir turu atmak için hareket etti. Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu’nun da eşlik ettiği kortej, Dolmabahçe’den başlayarak 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinden Anadolu Yakası’na geçti. Kortejin 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden geçişi drone ile havadan görüntülendi. Polis korteji geçiş sırasında adeta görsel bir şölen oluşturdu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.