İBT WEB

İstanbul'da 2 ton sahte içki ele geçirildi

Asayiş 18.12.2020 - 11:40, Güncelleme: 18.12.2020 - 11:40 1585+ kez okundu.
 

İstanbul'da 2 ton sahte içki ele geçirildi

İstanbul'da 2 ton sahte içki ele geçirildi

Jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda paketlenmiş halde 2 ton etil alkol ele geçirilirken, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. Yılbaşının yaklaşmasıyla beraber, İstanbul genelinde düzenlenen sahte içki operasyonlarına ağırlık verildi. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, Bahçelievler'de bir depoda sahte içki satışı yapıldığı bilgisine ulaştı. Harekete geçen ekipler, belirlenen adrese operasyon düzenledi. 2 TON SAHTE İÇKİYE EL KONULDU Depoda yapılan aramalarda ise dağıtıma hazır vaziyette toplam 2 ton sahte bandrollü ve bandrolsüz içki ele geçirildi. Böylelikle sahte içkilerin İstanbul içine ve dışına dağıtım yapılması engellenmiş oldu. DEPO SAHİBİNE GÖZALTI Gözaltına alınan depo sahibi İ.K.'nin, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi. Ekipler, vatandaşlara sahte içki konusunda uyarılarda bulunarak, şüphelenilen durumlarda "174 Alo Gıda İhbar Hattı"na ulaşılmasını istedi.
İstanbul'da 2 ton sahte içki ele geçirildi


Jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda paketlenmiş halde 2 ton etil alkol ele geçirilirken, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Yılbaşının yaklaşmasıyla beraber, İstanbul genelinde düzenlenen sahte içki operasyonlarına ağırlık verildi.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, Bahçelievler'de bir depoda sahte içki satışı yapıldığı bilgisine ulaştı.

Harekete geçen ekipler, belirlenen adrese operasyon düzenledi.

2 TON SAHTE İÇKİYE EL KONULDU

Depoda yapılan aramalarda ise dağıtıma hazır vaziyette toplam 2 ton sahte bandrollü ve bandrolsüz içki ele geçirildi. Böylelikle sahte içkilerin İstanbul içine ve dışına dağıtım yapılması engellenmiş oldu.

DEPO SAHİBİNE GÖZALTI
Gözaltına alınan depo sahibi İ.K.'nin, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi. Ekipler, vatandaşlara sahte içki konusunda uyarılarda bulunarak, şüphelenilen durumlarda "174 Alo Gıda İhbar Hattı"na ulaşılmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.