İBT WEB

İstanbulda deprem

Gündem (MBH) - Mersin Blok Haber | 19.06.2021 - 17:31, Güncelleme: 19.06.2021 - 17:31 7577+ kez okundu.
 

İstanbulda deprem

İstanbulda deprem

İstanbul ve çevresinde saat 15.07de 3 9 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.  İstanbul'da Kartal merkezli 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem saat 15.07'de yerin 7,06 kilometre derinliğinde gerçekleşti. BİRÇOK İLÇEDE HİSSEDİLDİ Avrupa ve Anadolu yakasındaki birçok ilçede ve çevre illerde de hissedilen deprem, kısa süreli paniğe sebep oldu. KANDİLLİ 4.2 DEDİ Kandilli Rasathanesi, depremin merkezini Sultanbeyli; büyüklüğünü ise 4.2 olarak duyurdu
İstanbulda deprem

İstanbul ve çevresinde saat 15.07de 3 9 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.  İstanbul'da Kartal merkezli 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem saat 15.07'de yerin 7,06 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

BİRÇOK İLÇEDE HİSSEDİLDİ

Avrupa ve Anadolu yakasındaki birçok ilçede ve çevre illerde de hissedilen deprem, kısa süreli paniğe sebep oldu.

KANDİLLİ 4.2 DEDİ

Kandilli Rasathanesi, depremin merkezini Sultanbeyli; büyüklüğünü ise 4.2 olarak duyurdu

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.