İBT WEB

İstanbul’da kapalı otoparklar doldu

Genel 08.10.2020 - 06:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 2888+ kez okundu.
 

İstanbul’da kapalı otoparklar doldu

İstanbul için yapılan dolu ve sağanak yağış uyarısının ardından vatandaşlar, araçlarını korumak için kapalı otoparklara akın etti. Çoğu otoparkın dolu olduğu görülürken bazı vatandaşların ise araçları kartonla korudu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan dolu ve sağanak yağış uyarısının ardından vatandaşlar otoparklara akın etti. Vatandaşlar, akşamdan araçlarıyla otoparklara akın etti, İstanbul’da kapalı otoparklar doldu. Bazı vatandaşlar ise sokakta park halinde olan araçlarının üzerine karton koyarak koruduğu görüldü.
İstanbul için yapılan dolu ve sağanak yağış uyarısının ardından vatandaşlar, araçlarını korumak için kapalı otoparklara akın etti. Çoğu otoparkın dolu olduğu görülürken bazı vatandaşların ise araçları kartonla korudu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan dolu ve sağanak yağış uyarısının ardından vatandaşlar otoparklara akın etti. Vatandaşlar, akşamdan araçlarıyla otoparklara akın etti, İstanbul’da kapalı otoparklar doldu. Bazı vatandaşlar ise sokakta park halinde olan araçlarının üzerine karton koyarak koruduğu görüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.