İBT WEB

İstanbul’da yağmur nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2022 - 10:45, Güncelleme: 13.12.2022 - 09:56 1105+ kez okundu.
 

İstanbul’da yağmur nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor

İstanbul’da yağmur nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor

İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan yağış nedeniyle kentin farklı noktalarında trafik yoğunluğu yaşandı. İBB Trafik Yoğunluk Haritası verilerine göre kent genelinde trafik yoğunluğu yüzde 74 olarak ölçüldü.İstanbul’da sabah saatlerinde etkisini gösteren yağış nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor. D-100 karayolunda Çağlayan mevkiinde de yağış nedeniyle trafiğin zaman zaman durma noktasına geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluk Haritası verilerine göre kent genelinde trafik yoğunluğu oranı yüzde 74 olarak ölçüldü. Trafik akışı bazı bölgelerde durma noktasına gelirken metrobüs duraklarında da yoğunluk oluştuğu görüldü.
İstanbul’da yağmur nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor
İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan yağış nedeniyle kentin farklı noktalarında trafik yoğunluğu yaşandı. İBB Trafik Yoğunluk Haritası verilerine göre kent genelinde trafik yoğunluğu yüzde 74 olarak ölçüldü.
İstanbul’da sabah saatlerinde etkisini gösteren yağış nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor. D-100 karayolunda Çağlayan mevkiinde de yağış nedeniyle trafiğin zaman zaman durma noktasına geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluk Haritası verilerine göre kent genelinde trafik yoğunluğu oranı yüzde 74 olarak ölçüldü. Trafik akışı bazı bölgelerde durma noktasına gelirken metrobüs duraklarında da yoğunluk oluştuğu görüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.