İBT WEB

İstiklal Marşı nın Kabulünün 100 üncü Yıl Dönümü Erdemli de Kutlandı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 12.03.2021 - 14:46, Güncelleme: 12.03.2021 - 14:46 3558+ kez okundu.
 

İstiklal Marşı nın Kabulünün 100 üncü Yıl Dönümü Erdemli de Kutlandı

İstiklal Marşı nın Kabulünün 100 üncü Yıl Dönümü Erdemli de Kutlandı

İstiklal Marşı'nın kabulünün 100’üncü yıl dönümü Mersin’in Erdemli İlçesi’nde düzenlenen törenle kutlandı. Erdemli Belediyesi Dr. Devlet Bahçeli Meydanında düzenlenen törene, Erdemli Kaymakamı Avni Kula,  Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu,  Cumhuriyet Başsavcısı Yaşar Özkan,  Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük,  Erdemli Erdemli Müftüsü Hayri Erenay, Erdemli İlçe Jandarma Komutan Yrb. Erhan Erdoğan,  Gazilerimiz,  Sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve basın mensupları katıldı. Mehmet Akif Ersoy’un,  “Allah bir daha bu millete İstiklâl Marşı yazdırmasın” sözlerine dikkat çeken Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Ecdadımızdan aldığımız,  aynı şuur,  aynı kararlılıkla yürüyoruz. Allah milletimize bir daha İstiklal Marşımızı yazdırmasın” diye konuştu. Tören, öğrencilerin şiir okuması ve konuşmaların ardından sona erdi.
İstiklal Marşı nın Kabulünün 100 üncü Yıl Dönümü Erdemli de Kutlandı

İstiklal Marşı'nın kabulünün 100’üncü yıl dönümü Mersin’in Erdemli İlçesi’nde düzenlenen törenle kutlandı.

Erdemli Belediyesi Dr. Devlet Bahçeli Meydanında düzenlenen törene, Erdemli Kaymakamı Avni Kula,  Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu,  Cumhuriyet Başsavcısı Yaşar Özkan,  Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük,  Erdemli Erdemli Müftüsü Hayri Erenay, Erdemli İlçe Jandarma Komutan Yrb. Erhan Erdoğan,  Gazilerimiz,  Sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Mehmet Akif Ersoy’un, 

“Allah bir daha bu millete İstiklâl Marşı yazdırmasın” sözlerine dikkat çeken Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Ecdadımızdan aldığımız,  aynı şuur,  aynı kararlılıkla yürüyoruz. Allah milletimize bir daha İstiklal Marşımızı yazdırmasın”

diye konuştu.

Tören, öğrencilerin şiir okuması ve konuşmaların ardından sona erdi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.