İBT WEB

İyi Parti Genel Başkanı Akşener, kurmaylarıyla görüştü

Genel 04.01.2024 - 08:35, Güncelleme: 04.01.2024 - 08:35 1178+ kez okundu.
 

İyi Parti Genel Başkanı Akşener, kurmaylarıyla görüştü

İyi Parti Başkanlık Divanı Toplantısı, Genel Başkan Meral Akşener'in katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, yerel seçim çalışmaları ele alındı.

Başkanlık Divanı üyeleri, saat 11.30'da İYİ Parti Genel Merkezi ek binasında bir araya geldi. Toplantının ana gündem maddesi, yerel seçim çalışmaları oldu. Ana gündem maddesi, yerel seçim çalışmaları olan toplantıda, Genel Başkan Meral Akşener'in il ziyaret programı ve saha çalışmalarıyla ilgili planlama değerlendirildi. 13-14 Ocak'ta yapılması planlanan istişare kampının detaylarının da toplantıda konuşulduğu ifade edildi. Başkanlık Divanı üyeleri, yurt içi ve yurt dışındaki gelişmeleri de ele aldı. İyi Parti Sözcüsü ve Medya İlişkileri Başkanı Kürşad Zorlu, toplantının içeriğine dair basın açıklaması yapacak.
İyi Parti Başkanlık Divanı Toplantısı, Genel Başkan Meral Akşener'in katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, yerel seçim çalışmaları ele alındı.

Başkanlık Divanı üyeleri, saat 11.30'da İYİ Parti Genel Merkezi ek binasında bir araya geldi.

Toplantının ana gündem maddesi, yerel seçim çalışmaları oldu.

Ana gündem maddesi, yerel seçim çalışmaları olan toplantıda, Genel Başkan Meral Akşener'in il ziyaret programı ve saha çalışmalarıyla ilgili planlama değerlendirildi.

13-14 Ocak'ta yapılması planlanan istişare kampının detaylarının da toplantıda konuşulduğu ifade edildi. Başkanlık Divanı üyeleri, yurt içi ve yurt dışındaki gelişmeleri de ele aldı. İyi Parti Sözcüsü ve Medya İlişkileri Başkanı Kürşad Zorlu, toplantının içeriğine dair basın açıklaması yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.