İBT WEB

İzmir’de deprem! AFAD ve Kandilli duyurdu

Çevre 16.01.2021 - 13:12, Güncelleme: 16.01.2021 - 13:12 3029+ kez okundu.
 

İzmir’de deprem! AFAD ve Kandilli duyurdu

Kandilli Rasathanesi’nden alınan son dakika bilgisine göre İzmir’in Kuşadası Körfezi’nde deprem olduğu öğrenildi

Kandilli’den alınan bilgilere göre İzmir’in Kuşadası Körfezi’nde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirilirken AFAD ise depremin büyüklüğünü 3.6 olarak paylaştı. BAZI İLÇELERDE HİSSEDİLDİ Saat 08.30’da ve yerin 12.5 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, İzmir’in bazı ilçelerinde hissedildi. Aynı bölgede dün akşam saatlerinde 3.9 büyüklüğünde deprem olmuş ve Prof. Dr. Naci Görür yaşanan depremi 30 Ekim’de meydana gelen büyük İzmir depreminin artçısı olabileceğini söylemişti. Ayrıca dün gece saatlerinde Malatya’nın Püterge ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Kandilli Rasathanesi’nden alınan son dakika bilgisine göre İzmir’in Kuşadası Körfezi’nde deprem olduğu öğrenildi

Kandilli’den alınan bilgilere göre İzmir’in Kuşadası Körfezi’nde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirilirken AFAD ise depremin büyüklüğünü 3.6 olarak paylaştı.

BAZI İLÇELERDE HİSSEDİLDİ

Saat 08.30’da ve yerin 12.5 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, İzmir’in bazı ilçelerinde hissedildi.

Aynı bölgede dün akşam saatlerinde 3.9 büyüklüğünde deprem olmuş ve Prof. Dr. Naci Görür yaşanan depremi 30 Ekim’de meydana gelen büyük İzmir depreminin artçısı olabileceğini söylemişti.

Ayrıca dün gece saatlerinde Malatya’nın Püterge ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.