İBT WEB

İzmir’de sokak ortasında işlenen cinayetin 1 şüphelisi yakalandı

Asayiş (MBH) - Mersin Blok Haber | 24.03.2021 - 09:30, Güncelleme: 24.03.2021 - 09:30 2732+ kez okundu.
 

İzmir’de sokak ortasında işlenen cinayetin 1 şüphelisi yakalandı

Sokak ortasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile şahıslardan biri bıçak ile ağır yaralanmış, ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, 20 Mart 2021 tarihinde ilçeye bağlı Onur Mahallesi’nde Murat Çelik (18) ile kimliği belirlenemeyen bir şahıs arasında çıkan tartışma kanlı bitmişti. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile Murat Çelik bıçak ile ağır yalanarak hastaneye kaldırılmış, fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma neticesinde, EKİPLERE TESLİM EDİLDİ Şüpheli, yapılan sağlık kontrollerinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. olayla ilgili olduğu tespit edilen şüpheli M.İ.Ş. Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerin tarafından gece saatlerinde gözaltına alındı.
Sokak ortasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile şahıslardan biri bıçak ile ağır yaralanmış, ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, 20 Mart 2021 tarihinde ilçeye bağlı Onur Mahallesi’nde Murat Çelik (18) ile kimliği belirlenemeyen bir şahıs arasında çıkan tartışma kanlı bitmişti.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile Murat Çelik bıçak ile ağır yalanarak hastaneye kaldırılmış, fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma neticesinde,

EKİPLERE TESLİM EDİLDİ

Şüpheli, yapılan sağlık kontrollerinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

olayla ilgili olduğu tespit edilen şüpheli M.İ.Ş. Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerin tarafından gece saatlerinde gözaltına alındı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.