İBT WEB

İzmit Belediyesi’nden ağaç budama çalışması

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2021 - 17:20, Güncelleme: 30.01.2021 - 17:43 2561+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi’nden ağaç budama çalışması

zmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonu Fethiye Caddesi’nde ağaç budama çalışması gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı Fethiye Caddesi’nde ağaç budama çalışması gerçekleştiren ekipler, caddeyi daha güvenli hale getirdi. Bitkilerin gelişimi amacıyla yılın belli dönemlerinde programlı olarak yapılan ağaç budama çalışmalarıyla, ağaçlar daha sağlıklı hale getirilip, kurumuş ve zarar görmüş dallar temizlendi. Ağaçların daha iyi bir görünüme kavuşması ve peyzaj değerinin artması için çalışmalarını sürdüren ekipler, kent genelinde çalışmaların devam ediyor.
zmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonu Fethiye Caddesi’nde ağaç budama çalışması gerçekleştirdi.
Vatandaşların yoğun olarak kullandığı Fethiye Caddesi’nde ağaç budama çalışması gerçekleştiren ekipler, caddeyi daha güvenli hale getirdi. Bitkilerin gelişimi amacıyla yılın belli dönemlerinde programlı olarak yapılan ağaç budama çalışmalarıyla, ağaçlar daha sağlıklı hale getirilip, kurumuş ve zarar görmüş dallar temizlendi. Ağaçların daha iyi bir görünüme kavuşması ve peyzaj değerinin artması için çalışmalarını sürdüren ekipler, kent genelinde çalışmaların devam ediyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.