İBT WEB

İzmit’te dezenfekte çalışmaları aralıksız devam ediyor

Genel 18.06.2020 - 10:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2119+ kez okundu.
 

İzmit’te dezenfekte çalışmaları aralıksız devam ediyor

İzmit Belediyesi, korona virüsle mücadele kapsamında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Korona virüsle mücadele sürecinin ilk gününde bu yana İzmit’in mahalle ve köylerinde dezenfekte çalışmaları gerçekleştiren İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, tedbirleri elden bırakmıyor. Ekipler cadde, sokak, park, çöp konteynırı ve pazar yerleri gibi noktalarda köpüklü, ilaçlı ve tazyikli yıkama ile dezenfektasyon işlemlerini gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında İzmit’in doğu ve batı bölgesi olmak üzere iki ayrı grup halinde tüm mahallelerde çalışan ekipler, gece gündüz demeden dezenfekte çalışmalarını hummalı bir şekilde gerçekleştiriyor.
İzmit Belediyesi, korona virüsle mücadele kapsamında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.
Korona virüsle mücadele sürecinin ilk gününde bu yana İzmit’in mahalle ve köylerinde dezenfekte çalışmaları gerçekleştiren İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, tedbirleri elden bırakmıyor. Ekipler cadde, sokak, park, çöp konteynırı ve pazar yerleri gibi noktalarda köpüklü, ilaçlı ve tazyikli yıkama ile dezenfektasyon işlemlerini gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında İzmit’in doğu ve batı bölgesi olmak üzere iki ayrı grup halinde tüm mahallelerde çalışan ekipler, gece gündüz demeden dezenfekte çalışmalarını hummalı bir şekilde gerçekleştiriyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.